Eğitim Sosyolojisi
Yazar: Mahmut Tezcan
Kitap Özeti:
Eğitim sosyolojisinde güncel ve çeşitli konular ülkemizde yaşadığımız, eleştirilen, basında yer alan konulardır. Ülkemizin büyüme sürecinde eğitim içinde değişme, güncellenme ve yenileşme durumlarının yoğunlaşması doğaldır.
Her eğitim-öğretim yılında eğitim sistemimizde değişme ve reform isteklerinden basında söz edilmesi artık bir gelenek oldu. Bu değişim istekleri, eğitimin hem kurumsal hem de uygulamalı alanlarından oluşmaktadır.
“Eğitim Sosyolojisi” isimli kitabımızın sonunda “Gelecekte Eğitim” bölümünde eğitim sisteminde hangi konuların değiştirilmesi gerektiğinden söz etmiştik. İşte yine o değişim istekleri gündeme gelmektedir.
Her eğitim-öğretim yılında eğitim sistemimizde değişme ve reform isteklerinden basında söz edilmesi artık bir gelenek oldu. Bu değişim istekleri, eğitimin hem kurumsal hem de uygulamalı alanlarından oluşmaktadır.
“Eğitim Sosyolojisi” isimli kitabımızın sonunda “Gelecekte Eğitim” bölümünde eğitim sisteminde hangi konuların değiştirilmesi gerektiğinden söz etmiştik. İşte yine o değişim istekleri gündeme gelmektedir.
Kitap Detayları:
-
Kitap adı
Eğitim Sosyolojisi -
Kitap yazarı
Mahmut Tezcan -
ISBN
9786051702360 -
Yayıncı
Ani Yayıncılık -
Yayın tarihi
2006 -