E-kitap
Ekonomik Bunalımdan Ulusal Bunalıma
Yazar: Metin Aydoğan
Kitap Özeti:
Attila İlhan:''...Bir ilkokul çocuğuyken ne olduğunu tam değerlendiremediğim acı gerçeği, altmış yıl sonra; Metin Aydoğan'ın yeni kitabı''Ekonomik Bunalımdan Ulusal Bunalıma''da verdiği bilgilerden öğreniyorum... İlhami Soysal'ın deyimiyle; serbest pazar ekonomisi,'açık kapı politikası'anlamına gelir; kapıyı liberal burjuvazi açacak, bu sayede ecnebi-yerli ortaklarıyla beraber Türkiye'yi yeniden yemeğe başlayacak!...''Ne dersiniz? Yoksa, Metin Aydoğan'ın rakamlarını da vererek kitabında sergilediği, bu yeni'sindirilme'süreci midir...''(Cumhuriyet 23 ve 27 Aralık 2002)
Su Alp Tigin:''Metin Aydoğan'ı,''Ekonomik Bunalımdan Ulusal Bunalıma adlı kitabı için kutluyorum. Ulusal Bankacılığın yok edilmesini, tarımda yapılanları, satılan milli şirketleri, halka yüklenen dolaylı vergileri, özelleştirmeleri, KİT satışlarını ve bütün bu uygulamaların ulus-devlet yapısında yarattığı bozulmayı öğrenmek istiyorsanız bu kitabı okumalısınız. Okumayla da kalmayıp çevrenizde ve heryerde tartışıp yaymalısınız. Çünkü rakamlar ve verilerle kanıtlanan gerçekler sizin sorunlarınızdır; halkın ve ülkenin sorunlarıdır...''(Yeniden Müdafaa-i Hukuk, Kasım 2002)
Su Alp Tigin:''Metin Aydoğan'ı,''Ekonomik Bunalımdan Ulusal Bunalıma adlı kitabı için kutluyorum. Ulusal Bankacılığın yok edilmesini, tarımda yapılanları, satılan milli şirketleri, halka yüklenen dolaylı vergileri, özelleştirmeleri, KİT satışlarını ve bütün bu uygulamaların ulus-devlet yapısında yarattığı bozulmayı öğrenmek istiyorsanız bu kitabı okumalısınız. Okumayla da kalmayıp çevrenizde ve heryerde tartışıp yaymalısınız. Çünkü rakamlar ve verilerle kanıtlanan gerçekler sizin sorunlarınızdır; halkın ve ülkenin sorunlarıdır...''(Yeniden Müdafaa-i Hukuk, Kasım 2002)
Kitap Detayları:
-
Kitap adı
Ekonomik Bunalımdan Ulusal Bunalıma -
Kitap yazarı
Metin Aydoğan -
ISBN
9789754689594 -
Yayıncı
SAY YAYINLARI -
Yayın tarihi
01.07.2010 -