E-kitap
Mir 1 Guardian
Yazar: Hümeyra
Kitap Özeti:
Ölüm ve yaşam arası bir savaşta güneşi arkasına alıp üzerimde oluşturduğu o devasa gölgede biz onunla göz göze geldik. Bu meydanda, bir savaşın orta yerinde mağlubiyetin getirdiği bir galibiyetti sanki yaşadığımız. Şerrin hayra dönüştüğü, kuşların yolunu bulduğu, kafesin yok oluşu ama bir insanın bir insana tutsaklığıydı.
''Ben Şifa Sürmeli. Bir yıldır bu topraklarda esir tutuluyorum. Şimdi burada benim ülkem için hak, hukuk, bayrak, vatan sensin! Ülkeme dönmek için adaletinle birlikte merhametine sığınıyorum.''
“Çıkılan bazı yolların dönüşü olmaz. Bazen ise çıkılan yolda kendini bulmuş olarak dönersin. Sen benim dönmeyi düşünmediğim o yolda kendimi bulduğumsun.”
Uyarı: Argo ve küfürlü ifadeler içerir
''Ben Şifa Sürmeli. Bir yıldır bu topraklarda esir tutuluyorum. Şimdi burada benim ülkem için hak, hukuk, bayrak, vatan sensin! Ülkeme dönmek için adaletinle birlikte merhametine sığınıyorum.''
“Çıkılan bazı yolların dönüşü olmaz. Bazen ise çıkılan yolda kendini bulmuş olarak dönersin. Sen benim dönmeyi düşünmediğim o yolda kendimi bulduğumsun.”
Uyarı: Argo ve küfürlü ifadeler içerir
Kitap Detayları:
-
Kitap adı
Mir 1 Guardian -
Kitap yazarı
Hümeyra -
ISBN
9786259515779 -
Yayıncı
Guardian Yayınları -
Yayın tarihi